top bilde

Aktuelt

BLI MED PÅ MALEKURS TIL HERLIGE ANDALUCIA;
2. til 9. september 2017

I år vil maleturen gå til Spania hvor vi skal bo på den hyggelige “Finca el Cerrillo”.
Stedet ligger vakkert til på en høyde med utsikt over nydelig natur, en times kjøring fra flyplassen i Malaga.

Stedet har et eget atelier hvor vi kan arbeide i tillegg til at vi kan finne vakre plasser utendørs.

På dette kurset vil vi arbeide med utgangspunkt i vår egen kilde; hva er det som gir inspirasjon? Dette kan være både indre prosesser, drømmer, en tekst, men det kan også hentes fra de ytre omgivelsene. Inspirasjonen finnes over alt.

Vi skal finne roen på dette vakre stedet og gå inn i egne prosesser. Vi skal skrive, meditere og la intuisjonen lede oss i det skapende arbeidet.

Vi skal bruke fantasien, slippe oss fri, leke og ha det gøy. Det vil bli gitt både individuell veiledning og felles korrektur.

Vi gleder oss til å gi deg en uforglemmelig opplevelse i vakre omgivelser!

Kursavgiften og opphold er for 7 overnattinger kr 15.600,- i dobbeltrom og kr 17.600,- for enkeltrom. Dette inkluderer måltider, kurs og transport t/rt flyplassen hvis man benytter det flyet vi foreslår. Det er da beregnet en fridag uten kurs og lunsj.
Hvis ønskelig kan vi legge inn en utflukt denne dagen!

Flybilletter og drikke er ikke inkludert.

Stedet har svømmebasseng, se hjemmesidene til stedet for bilder: www.hotelfinca.com

Kursplan og nærmere informasjon vil bli gitt til deltagerne.
INSPIRASJONSREISE TIL BERLIN MAI 2017, med billedkunstner Sidsel Schjerven
Fra mandag 8. mai - til lørdag13.mai .

På programmet står vandring rundt på Prenzlauer Berg , vi skal innom Boesener , Berlins største butikk med kunstnerartikler til veldig gode priser , en dagstur til Potsdam , vi besøker Mitte med August Strasse og Hackeshe Höfe -her er det mange gallerier og spennende ting å se , vi drar til Botanischer Garten mm . Hensikten er å vise en del av det Berlin kan by på , hvor du kan vandre rundt og finne det som stimulerer din kreativitet og fantasi . Vi slår oss ned på steder hvor du kan ta skisser , fotografere og skrive .

Vi har reservert 10 enkeltrom på hyggelige hotel Myer's i MetzerStr. 26 på Prenzlauer Berg . Her vil vi samles til morgenstund kl 10 hver dag . Enkeltrom Premium til god rabattpris : Eur 120 pr natt . Dobbeltrom Eur 145 pr natt. Kursavgift fra mandag kl 19 til lørdag kl 15 - kr 5000. Vi anbefaler å reise med Norwegian til Schønefeld med avgang kl 12.15 - og tilbake lørdag kveld . Bestilling av rom til : info@myershotel.de - merk best : Inspirasjonsreise .

Påmelding til turen forøvrig :
Sidsel Schjerven, Mail: sidsel.schjerven Gmail.com
TLF :40609030.


Med vennlig hilsen
Cathrine Ockernahl

Nordstrand Kunstskole
www.nordstrandkunstskole.no

Tlf: 928 22 368